Zobrazit na mapě

Rozhledna Doubravka

Rozhlednu Doubravka najdete v Praze v části Černý most, v lesoparku Čihadla. Stavbu tvoří tři masivní nohy, postavena je z velmi trvanlivého ohýbaného akátového dřeva. Autorem rozhledny je Prof. Ing. arch. Martin Rajniš a jeho tým z Huti architektury. 

Věž rozhledny zdobí 3,5 metru vysoká korouhev, celková výška rozhledny je 23,5 metrů a na vyhlídku vede 98 schodů. Rozhledna v roce 2019 obdržela Národní cenu za architekturu.

Fotogalerie - Rozhledna Doubravka

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Rozhledna Doubravka je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Rozhledna Doubravka je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Jednoduše zařízená chata leží v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína) v chatové oblasti na okraji Prahy s dobrou dostupností do centra (spojení MHD). Aquapark Aquapalace 16 km.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 0549

Kvalitně velmi pěkně zařízený rekreační dům k pronájmu leží v pečlivě udržované oplocené zahradě (bazén, posezení, krb, ohniště) v malé tiché obci v mikroregionu Ladův kraj jen 20 km od Prahy.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1707
Rozhledna Doubravka obdržela v roce 2019 Národní cenu za architekturu. Najdete ji v lesoparku Čihadla v pražské části Černý most.

Prohlíželo 100 lidí

Pěkně zařízená chata k pronájmu s oplocenou zahradou (polozapuštěný bazén, altánek, gril) leží v klidné chatové osadě nedaleko řeky Berounky jen 18 km od centra Prahy a jen 3 km od CHKO Český kras.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 24107

Vkusně a útulně zrekonstruovaná chalupa (2 apartmány) k pronájmu s koupacím sudem a posezením s grilem v malebné krajině Ladova kraje jen 5 km od Velkých Popovic (pivovar).

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2278

Zděný jednoduše zařízený rekreační objekt s malou oplocenou zahrádkou (gril) v okrajové části města asi 1 km od koupaliště. Ideální k poznávání krás CHKO Kokořínsko. Cykloturistika.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chaty: 1262

Luxusně zařízená chata s wellness (celoroční bazén, finská sauna) k pronájmu s oplocenou zahradou (posezení, gril s ohništěm) leží v chatové osadě u lesa v malebném prostředí nedaleko řeky Sázavy.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2409

Velmi pěkně zařízená chata s wellness (koupací sud, finská sauna) k pronájmu s oplocenou zahradou (zastřešené posezení, gril, ohniště) leží u lesa v malebném prostředí klidné chatové osady v Posázaví.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2408

Dobře zařízená chalupa se saunou a s uzavřeným dvorkem (bazén, posezení, krb) v malé obci přímo pod horou Říp. Ideální k výletům do CHKO České Středohoří, Kokořínsko a do okolí Prahy.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 0971

Akceptované poukázky a asociace